Foto 's
De letter E staat er wel hoor, beetje naar rechts, niet zichtbaar 🤭😂
2020 !
Het zal een schitterend jaar worden😀Kerst 2019
I 

Kerst 2016
Deze foto's zijn gemaakt de zeldzame keren dat eraan gedacht werd om "een kiekje te schieten" meestal zijn we zo druk bezig met het feit en de momenten dat wij gewoon vergeten het fototoestel boven te halen.
Niet erg want mooie herinneringen blijven toch bewaard, maar hoeven ook niet een norm of kopie te worden voor het volgende evenement, alles is altijd anders en nieuw, het Koninkrijk van God is niet te pakken met een camera en momentopname, wij mogen altijd voorwaarts kijken naar wat nog komt!De dames die met liefde en feeling de klanten bedienen !


In de zomermaanden is Genk  een leuke plaats voor allerlei jeugdverenigingen, scouts, de Chirojeugd, andere groeperingen, ze krijgen opdrachten  en komen dan afgezakt van hun bivakplaatsen naar het centrum.
Ook wij krijgen dan heel wat enthousiaste  jongeren over de vloer.
 De eerste week van juli kwam de jeugd groep van de Pauluskerk uit Genk, zij mochten iets komen kopen  in onze tweedehandswinkel en in enkele minuten werd beslist wat men zou aantrekken om uniek voor de dag te komen met een tof item, kledingstuk, bril, hoedje of zelfs een stropdas. Plezier alom, niet alleen bij de jeugd maar ook bij de vrijwilligers in Parel.
De tweede week van juli werden we overweldigd door verschillende kleine groepjes scouts, ook op zoek naar spullen om even te lenen of te kopen.
Het diende om hun "totem" te behalen, ze kwamen uit Ninove, geweldig!
 Fleurtje mocht met de grote meisjes gekiekt worden voor de etalage van "Parel"de tweedehandswinkel.      Zoek de verschillen op de twee onderste foto's, één van de        meisjes leende iets hip uit de winkel, zie je het?
Tijdens de opendeurdag hebben we geen foto's genomen, te geconcentreerd op de goede gang van alles !


                                                                                 

De eerste lente in Parel